Vakantie in Duitsland
 

Landhaus à Blooms

Accommodatie Type:
In Landhaus à Blooms kunnen wij u een vakantiewoning of een vakantiehuis aanbieden.
Onze accommodatie heeft 4-sterren en ligt in een prachtig landschap aan de rand van Blankenheim.

Inrichting:
De Vakantiewoning is geschikt voor 2-3 personen en heeft een slaapkamer, woon- en eetkamer, grote serre met prachtig uitzicht, kitchenette en een douche. Het is een charmant appartement met een superieure uitrusting, op de begane grond van ons woonhuis. Aparte ingang via de parkachtige tuin met een groot terras.
Het vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers, een woon- en eetkamer, een galerij met boeken, een TV, keuken en een douche. De accommodatie is gerenoveerd en ingericht in designer stijl, klassiek, maar niet ouderwets.
Natuurlijk is alle apparatuur aanwezig zoals een oven, magnetron, wasmachine, droger, haardroger, koffiezetapparaat, eierkoker, mixer en alles wat u nodig hebt of niet.
Het huis is gelegen aan de bosrand en heeft de hele dag tot laat in de avond zon. Onder de berk voor het huis is de barbecue en zitplaatsen om te kletsen. Achter het huis onder de grote spar is plaats voor een kampvuur.
Een zit- en ligplaats die afgeschermd is tegen de wind en het zicht bevind zich aan de westkant van het huis bij de gevel.

Ligging:
Blankenheim ligt in Noordrijn-Westfalen. De gemeente telt 8000 inwoners en heeft een oppervlakte van 148,62 km². Blankenheim ligt aan de rand van het Ahr gebergte in de Eifel. De bron van de rivier de Ahr ligt in de middeleeuwse stadskern. Het door de staat erkende recreatieoord met zijn middeleeuwse dorpscentrum is gelegen in een ondiepe beboste vallei en wordt gedomineerd door het kasteel van de graven van Blankenheim.

Omgeving en Bezienswaardigheden:
In de omgeving zijn genoeg recreatiemogelijkheden, zoals: sport vissen, kajakvaren, surfen, duiken, paardrijden (manege en hal), fietsen, wandelen, tennissen en paardrijden. Ook is er een regionaal museum van natuurkunde en cultuurgeschiedenis met het Gildehuis, Eifel museum, carnaval museum in de Georgspoort en exposities in de Herderstoren.

Prijzen:
De prijzen voor de overnachting gelden vanaf 3 nachten. De prijs voor de vakantiewoning is € 60-€ 100 per dag.
De prijs voor het vakantiehuis is € 130-€ 180 per dag. Huisdieren per nacht € 6-€ 12. Een paardenbox € 10 per dag.

Contactinformatie:
Landhaus A Blooms - Egbert Köhle
Schäferspesch 14
D-53945 Blankenheim/Reetz
Telefoonnummer: +49-2449-8579
Website: http://landhausurlaub-eifel.com/ferienhaus.html
Emailadres: ekhk@freenet.de