Vakantie in Duitsland
 

Ferienhaus Speicher Idylle

Accommodatie Type:

Midden in het parklandschap van het Münsterland bevindt onze boerderij, met de oude, aan het huis omgebouwde graanschuur, de "Speicher Idylle".

Inrichting:

Het hart van onze Speicher is de grote ridders tafel op de begane grond met ruimte voor alle gasten van het huis voor gemeenschappelijk dineren en bij elkaar zitten. De keuken is zeer goed en volledig uitgerust, wat je met het koken wilt. 

Door het hele huis vindt u antieke meubels en de typisch Westfaalse blauwdruk was. Veel oude houten balken in het huis maken het verblijf bijzonder comfortabel. De "Upkammer" met zithoek en tv, evenals de grote woonkamer op de eerste verdieping, die met tafelvoetbal, trampoline, tv, slaapbank en babybedjes is uitgerust, zorgen er ook voor dat met slecht weer er geen verveling kan ontstaan. Op deze verdieping is er een tweepersoonskamer met bad. Nog drie tweepersoonskamers op de tweede verdieping en de bij kinderen zo populaire "Sneeuwwitje Kamer 'op zolder, in totaal 16 bedden met 5 badkamers.

De grote tuin, omringd door een heg, heeft een trampoline, voetbaldoel, schommel, wip en basketbalring, en stoelen met een parasol, schommelstoelen, vuurkorf en 2 mobiele grills, zijn alleen voor u beschikbaar. De vijver is peuter bestendig omheind. Er zijn er veel speeltoestellen voor de kinderen beschikbaar. In de tuin is een aangebouwde manege met paarden, honden en katten.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Tal van recreatieve activiteiten zoals het bezoek aan de dierentuin in Münster en Rheine en peddelen op de rivier de Eems en de werse wachten op u. Direct grenzend aan onze boerderij 5 ***** is een fietspad met veel "Melkhuiskes" om uit te rusten en om de 100 kastelen route te fietsen. Golfen in Bagno of zwemmen in natuurlijke meren of prachtige bos zwembaden is mogelijk in de directe omgeving. Bij slecht weer biedt het outlet center in Ochtrup fantastische winkelmogelijkheden. Vooral populair zijn alle bruggen - en feestdagen en natuurlijk Kerstmis en Oud en Nieuw, die vaak al een jaar van tevoren volgeboekt zijn.

Prijzen:

U kunt in ons prachtige huis verblijven, voor 2 nachten of meer, vanaf € 300 per nacht.

Contactinformatie:

Ferienhaus Speicher Idylle - Petra Rokker
Dumte 19 
D-48565 Steinfurt
Telefoonnummer: +49-2552-7025820
Mobiel +49-151-70029497    
Internet: http://www.speicheridylle.de/
Emailadres: info@speicheridylle.de