Vakantie in Duitsland
 

Hotel Waldschlösschen

 

Accommodatie Type:

Er zijn 12 comfortabele en moderne tweepersoonskamers, en twee eenpersoons kamers.

Inrichting en faciliteiten:

Alle kamers hebben douche/toilet, satelliet tv en Wi-Fi, en de meeste kamers hebben een balkon. Parkeerplaatsen zijn er genoeg voor auto's, campers en bussen. Voor motorrijders en fietsers hebben wij een parkeergarage zonder extra kosten. Wij hebben geen openbaar restaurant, maar voor onze gasten, hebben wij altijd vers bereide maaltijden in de aanbieding. In het hotel hebben wij twee bowlingbanen, een sauna, een stoombad en een solarium. Ook is het mogelijk om bij ons fietsen te huren.

Ligging:

In het prachtige Werradal. verkeersgunstig gelegen, op 6 km van de A4 tussen Bad Hersfeld en Eisenach, aan de dorpsrand van Dankmarshausen, middenin de prachtige natuur.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Ons dorp Dankmarshausen is meer dan 700 jaar oud, heeft 1.122 inwoners en ligt aan de linkerkant van de Werra. Er is een speelplaats voor de kinderen net buiten het hotel, en in de buurt kunt u heerlijk wandelen en fietsen. In de omgeving zijn er meerdere bezienswaardigheden, zoals: een miniatuurpark, een zomerrodelbaan, de zoutberg Monte Kali, de sprookjesgrotten in Walldorf,                het aquarium in Zella-Mehlis, de Spa in Bad Salzungen, de bezoekers en belevenis mijn Merkers en het leuke en avontuurlijke dwergenpark in het Trusetal.  

Prijzen:

Eenpersoonskamer kost € 50,00 per nacht, inclusief ontbijt. Tweepersoonskamer kost € 85,00 per nacht, inclusief ontbijt.                            Familiekamer voor 3 personen kost € 105.00 per nacht, inclusief ontbijt.Tweepersoonskamer voor 1 persoon kost € 65,00 per nacht.

Contactinformatie:

Hotel Waldschlösschen
Waldstraße 31 - D-99837 Dankmarshausen
Telefoonnummer:  +49-36922-437200
Faxnummer: +49-36922-437201
Emailadres: info@urlaub-im-werratal.de