Vakantie in Duitsland
 

Gästehaus Kirchlay
Accommodatie Type:

Gästehaus Kirchlay is een mooie vakantieaccommodatie. Het heeft 3 vakantiewoningen en een appartement.

Inrichting:

De vakantiewoning 1 is 50 m² groot en heeft 1 tweepersoonsslaapkamer, 1 douche met toilet, 1 woonkeuken met kitchenette, 1 woonkamer, slaapbank voor twee personen, eethoek met stoelen en een overdekt terras.
De vakantiewoning 2 is 50 m² groot en heeft 1 tweepersoonsslaapkamer, 1 douche met toilet, 1 woonruimte met kitchenette, slaapbank voor twee personen en een overdekt terras.
De vakantiewoning 3 is 60 m² groot en heeft 1 slaapkamer met 1 tweepersoons- en een eenpersoonsbed, 1 douche met toilet, 1 woonkamer met een slaapbank voor twee personen, eethoek, kitchenette en een overdekt terras.
Het appartement is 38 m² groot en heeft 1 douche met toilet, 1 woonruimte met een tweepersoonsbed en kitchenette, slaapbank, eethoek met stoelen, bergruimte en een gescheiden overdekt terras.
Alle accommodaties hebben een prachtig panoramisch uitzicht op het Moezel dal, een zonnige zuidwest ligging en een gereserveerde parkeerplaats voor de auto.

Ligging:

U woont in een rustige, zonnige woonomgeving. Tot in het centrum van de stad is het slechts 5 minuten lopen.
Als u met de trein aankomt dan bieden wij een haal- en brengservice, van en naar het centraal treinstation Wittlich.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Midden in het wijn rijkste deel van de loop van de Moezel, omgeven door glooiende wijngaarden ligt het gastvrije wijndorp Kröv. Naast de schilderachtige dorpskern en de geweldige Moezelboulevard vind men in Kröv  diverse lokale gastronomie en in de avond nodigen authentieke wijnkelders en gezellige wijncafés u uit voor een vrolijke kroegentocht. Verder is er een goed ontwikkeld wandel- en fietspadennetwerk, een verwarmd openluchtzwembad en een uitgebreid excursieprogramma met de bus en de boot. Vanwege de centrale ligging is Kröv een ideaal startpunt voor dagtochtenexcursies in de omgeving, zoals naar Trier, Koblenz, de Hunsrück of de Eifelmaare. Ook worden er verschillende bekende jaarfeesten georganiseerd.

Prijzen:

De prijzen voor de accommodaties zijn vanaf 4 nachten. Bij een verblijf van 1-3 nachten is er 10% toeslag.
De kosten zijn € 50-55 per nacht voor 2 personen.

Contactinformatie:

Gästehaus Kirchlay - Helmut Schetter
Bayersbach 9
D -54536 Kröv
Telefoonnummer: +49-6541-1280
Internet: https://www.gaestehauskirchlay-schetter.de/
E-Mailadres: info@gaestehauskirchlay-schetter.de