Vakantie in Duitsland
 

Naturfreundehaus Gersbacher Hörnle

Accommodatie Type:

Deze prachtig gelegen groep accommodatie, vakantie- en natuurhuis is geschikt voor 41 personen. Het huis is met name geschikt voor gezinnen met kinderen, familiefeesten, groepen, clubs, schooluitjes en als een toevluchtsoord voor wandelaars.

Inrichting:

Deze accommodatie heeft 14 comfortabele kamers met in totaal 41 bedden: 2 aparte slaapkamers met douche en toilet, twaalf kamers met stromend koud en warm water, gedeelde douches en toiletten, twee gemeenschappelijke ruimten, tv-kamer met kleine bibliotheek, vergaderzaal, keuken om zelf te koken, droogruimte voor natte kleding en schoenen. Ook is er een restaurant met 50 plaatsen, een terras, barbecue mogelijkheid, zitplaatsen buiten, kampeerplaatsen, staanplaatsen voor campers en genoeg parkeerruimte voor auto’s en bussen. Ook is er gratis draadloos internet.

Ligging:

De accommodatie ligt op een zonneterras (960 m boven zeeniveau) in het natuurpark het zuidelijke Zwarte Woud, in de grensdriehoek (Zwitserland - Frankrijk - Duitsland) en met uitzicht op het Rijndal, de Vogezen en de Alpen.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

In de omgeving zijn er recreatiemogelijkheden zoals: paardrijden, fietsen, wandelen, langlaufen, tafeltennissen, een voetbalveld en kinderspeelplaats met een kabelbaan, schommel en wip. Ook kunt u uitstapjes maken naar de steden Freiburg, Feldberg en Basel, in het Zwarte Woud, naar het Bodenmeer, Zwitserland en Frankrijk.

Prijzen:

Er zijn verschillende prijzen naar leeftijd en verblijf, zoals overnachting, ontbijt, halfpension en volpension.
Een overnachting met ontbijt kost € 33,30 - € 39,30 - Halfpension € 46,00 - € 52,00. Volpension is op aanvraag
Toeslag eenpersoonskamer € 8,50. Toeslag kamer met douche en toilet € 12,00.
Zelf koken p.p.p.d.€ 5,00 – € 7,00. Kampeerplaats met tent voor 1 nacht voor 4 personen € 12,00.

Contactinformatie:

Naturfreundehaus Gersbacher Hörnle e.V.
Zum Hörnle 4
D-79650 Schopfheim - Gersbach
Telefoonnummer: +49-7620-238
Website: http://www.naturfreundehaus-gersbach.de/
E-mailadres: mail@naturfreundehaus-gersbach.de