Vakantie in Duitsland
 

Ferienwohnung Schwab

Accommodatie Type:

Deze ruime en comfortabele woning op de bovenste verdieping van ons huis heeft een totale oppervlakte van 80 m² en is geschikt voor 2-4 personen.

Inrichting:

Ferienwohnung Schwab heeft een woonkamer, 3 slaapkamers, kitchenette, balkon, terras, douche en toilet.Verder aanwezig zijn een TV en draadloos internet. Een parkeerplaats bij het huis voor uw auto is ook inbegrepen. Deze vakantiewoning is een niet-rokers woning. Huisdieren zijn welkom op aanvraag.

Ligging:

Op een prachtige locatie in Ettenheim en met een ongelooflijk uitzicht in alle richtingen, biedt onze vakantiewoning een ideale plek om te ontspannen in een zeer rustige omgeving.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Het centrum van de Ettenheim is te voet in 10 minuten te bereiken, persoonlijke stadsrondleidingen op aanvraag. U kunt zwemmen in het prachtige zwembad van Ettenheim of in een van de nabijgelegen vijvers. Ettenheim is ook een toegangspoort tot het grootste natuurpark van Duitsland, het Zwarte Woud Midden-Noord. Het Europapark Rust is te bereiken op 9 km. Voor uitstapjes naar het nabijgelegen Straatsburg raden we het openbaar vervoer aan. Een uitstapje naar de Vogezen of naar de Elzasser wijndorpen en de stad Colmar is altijd de moeite waard. Verder interessant zijn: Freiburg met de kathedraal, Titisee, de Feldberg en de Schluchsee.

Prijzen:

De vakantiewoning kost voor 2 personen € 45 per nacht. Voor elke extra persoon vanaf 14 jaar rekenen wij € 10 per nacht en voor elk extra kind (vanaf 3 jaar) € 6 per nacht. Kinderen tot 3 jaar overnachten gratis. Eindschoonmaak is niet inclusief en kost € 30.

Contactinformatie:

Ferienwohnung Schwab - Joachim Schwab
Josef-Greber-Str. 32
D-77955 Ettenheim
Telefoonnummer: +49-7822-896713
Internet: http://www.fewo-schwab-ettenheim.de/
Emailadres: info@fewo-schwab-ettenheim.de