Vakantie in Duitsland
 

Ferienhaus Route 5

 
Accommodatie Type:

Vakantiehuis Route 5 is geschikt voor 2 tot 8 personen, heeft 3 verdiepingen en is 150m² groot.

Inrichting:

Het vakantiehuis heeft 4 slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed, kledingkast, nachtkastjes met leeslampjes. Verder zijn er 2 badkamers met toilet , De woon- en eetkamer heeft een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en wasmachine. Er is een berging en kelderruimte voor het stallen van fietsen. Buiten vindt u een overdekt houten terras van 25m² met een barbecue en vuuroven. Op het gazon is er een open haard en in de zomer is daar ook een zwembad.

Ligging:

Het vakantiehuis ligt op een rustige locatie in een vriendelijk dorp, midden in het Pfälzer Wald.

Omgeving en Bezienswaardigheden:

Onze omgeving is een ideaal startpunt voor tal van recreatieve activiteiten en sporten zoals, fietsen, wandelen, moutainbiken en motorrijden. Ook kunt u het Fritz Walter stadion van de bekende voetbalclub 1. FC Kaiserslautern bezoeken. Verder is er een interessante tuinshow met een dinosaurustentoonstelling en cultuur in het Pfalztheater.

Prijzen:

Voor 2 personen = € 35 per persoon per nacht. Voor 3-4 personen = € 30 per persoon per nacht. Voor 5-8 personen = € 20 per persoon per nacht. Prijzen voor kinderen: 0-4 jaar gratis, voor kinderen: 5-12 jaar € 9. Onze prijzen zijn inclusief de bijkomende kosten zoals, elektriciteit, water, verwarming en de eindschoonmaak. Wi-Fi is gratis. Prijzen voor honden op afspraak.

Contactinformatie:
Ferienhaus Route 5 - Jürgen Cambeis-Klein
Erlenbach 9 - D-67471 Elmstein
Telefoonnummer: +49-6328-9814008
Emailadres: ferienhausroute5@live.de